Hej alla läsare!

Den här veckan har jag haft det väldigt fullt upp med både salstentor och hemtentor på gång. Det är förvånade ibland hur mycket kroppen faktiskt klarar av att jobba. Dock så är det ju så otroligt viktigt att man kommer ihåg att det även är viktigt för kroppen att kunna få återhämta sig och vila lite innan nästa utmaning. Därför tänkte jag de här dagarna fokusera på att vila upp mig lite med spa-dagar och en hel del Joveda produkter!

Idag är vi tillbaka med ett nytt inlägg där vi berättar mer om produkterna i vårt Joveda sortiment. Däremot kommer vi idag endast berätta om två produkter eftersom när vi berättat om dessa produkter kommer vi att ha visat er en närmare bild av alla de produkterna som just nu finns på Joveda-sidan. Vi kommer inom kort att uppdatera sidan med lite nya Joveda produkter som vi är jätteglada att få dela med oss av!

Ginseng anti-aging kräm

Ginseng anti-aging kräm är en fuktgivande kräm som hjälper huden mot synliga ålderstecken.

Ginseng anti-aging kräm

Ginseng anti-aging är mycket omtyckt här hemma och rekommenderas starkt till dig som vill motverka synliga ålderstecken

Krämen ger bäst effekt för de som har en hud som tappat spänst och elasticitet eftersom krämen hjälper till att med anti-aging ingredienser såsom Ginseng och Tulsi (basilika), samt antioxidantrika oljor bevara huden len och mjuk utan att vara fet.
Ginseng har en förmåga av att öka energin i kroppen och påverkar främst de mentala delarna för att minska trötthet. Den beskrivs också kunna ge en känsla av välbefinnande. Ginseng hittar man lite här och var. Jag blev själv förvånad av att se att Ginseng bland annat finns i vissa energidrycker, antagligen för dess effekt av att ge energi.

Ginseng anti-aging är mycket omtyckt här hemma och rekommenderas starkt till dig som vill motverka synliga ålderstecken.

 

Renande ansiktsmask med kryddnejlika

Renande ansiktsmask med kryddnejlika

Kryddnejlika är en ingrediens som har använts i tusentals år i bland annat Kina och Indien, inte bara som en krydda utan även för medicinskt bruk

Denna renande ansiktsmask med kryddnejlika är speciellt utvecklad för fet och problembenägen hud såsom acne, pormaskar eller skadad hud. Ansiktsmasken hjälper till att hålla huden mjuk och fräsch samtidigt som skador i huden avtar. Kryddnejlika är en ingrediens som har använts i tusentals år i bland annat Kina och Indien, inte bara som en krydda utan även för medicinskt bruk. Kryddnejlika har goda effekter då den är rik på antioxidanter samtidigt som den är antiseptisk. Ansiktsmasken innehåller även fler goda ämnen som är bra för att behandla fet- och problembenägen hud, ämnen såsom Tea Tree, Neem, lera och mineraler. Jag själv brukar använda ansiktsmasken ungefär en gång i veckan och tycker att den är väldigt effektiv då den har en god förmåga av att rena huden. Jag skulle vilja rekommendera denna ansiktsmask till dig som besväras av en fet- eller problembenägen hud. Bäst effekt får du om du först sköljer ansiktet med Tea Tree ansiktstvätt. Applicera ansiktsmasken och låt verka i 10 minuter innan du sköljer bort den med rent vatten. Sedan är det bra att även applicera en kräm, såsom exempelvis Aloe Vera fuktkräm.

Tack för att du har läst och tagit del av mer information om Joveda produkterna. Hoppas att vi har kunnat gett dig bra information för att du ska kunna välja en produkt som kan passa för dig, annars är det bara att fråga så hjälper vi dig att hitta rätt!

Ha en trevlig helg! Nästa vecka kommer vi att ta en liten paus från bloggen för att sedan lite längre fram återkomma med nya spännande blogginlägg. Så länge kan du följa oss på vår Facebook-sida ’’Joveda Norden’’ eller på vår instagram-sida ’’joveda.se’’ så ses vi där!

Mvh Josefine