Hej! Förra veckan började vi med temat ’’Våra Joveda produkter’’ där vi ger dig en lite djupare beskrivning av Joveda sortimentet där vi bland annat delar med oss av personliga erfarenheter vi haft i förhållande till produkterna, samt berättar vi om vilken produkt som passar bäst till din hudtyp.  Förra veckan började vi med att presentera våra produkter Tea Tree ansiktstvätt, Aloe Vera fuktkräm och Avocado nattkräm. Idag kommer vi att fokusera på tre nya produkter som vi kommer berätta lite om. Var inte rädd för att ställa en fråga ifall det är något du undrar över!

Papaya ansiktsskrubb

Papaya ansiktsskrubb är en fantastisk produkt som har gjort många kunder nöjda! Denna ansiktsskrubb exfolierar huden samtidigt som den också mjukgör. Min uppfattning är att vissa människor ibland kan vara lite rädda för att använda ansiktsskrubbar då man kanske har uppfattningen att den ska vara väldigt frätande för huden.

Papaya ansiktsskrubb

Papaya ansiktsskrubb är definitivt en måste-ha produkt som passar för alla hudtyper!

Men egentligen är det nästan tvärtom! Papaya ansiktsskrubb både tar bort orenheterna som finns i huden samtidigt som  dess skonsamma ingredienser

lämnar efter sig en mjuk och fräsch hud. Just Papaya är faktiskt en väldigt vanlig ingrediens som används i många typer av kosmetika. Den används många gånger för att ta bort död hud och blir extra effektiv om du masserar in den i huden, såsom det även står i anvisningarna att du ska göra för Papaya ansiktsskrubb. Papaya ansiktsskrubb är rekommenderad för alla hudtyper och ger synliga resultat redan efter första skrubbningen! Definitivt en måste-ha produkt!

Neem läkande ansiktskräm mot acne

Neem läkande ansiktskräm mot acne

Acne och problembenägen hud är en av de svåraste hudtyperna att behandla, men däremot är Neem en av de bästa ingredienserna man kan använda för att bekämpa acne

Neem krämen är ett resultat av omfattande forskning inom naturmedicin just för problembenägen hud. Acne och problembenägen hud är en av de svåraste hudtyperna att behandla, men däremot är Neem en av de bästa ingredienserna man kan använda mot acne då den inte bara tar bort giftiga bakterier, utan också skyddar huden från att skapa mer acne i framtiden. En kund beskriver att hon haft rosacea och akne under flera år och att hon försökt behandla denna hudtyp med hjälp av bland annat receptbelagda krämer. Vissa har fungerat och andra inte så bra, däremot har besvären återkommit så fort hon gjort uppehåll. Denna kund fick uppleva Neem krämen och började med att applicera den i hela ansiktet på kvällen och efter ett tag övergick hon till att applicera den endast på sina problemområden och hon tycker att den fungerar och att hon verkligen önskar att hon hade upptäckt denna kräm tidigare. Andra kunder har berättat om hur de applicerat Neem på sina finnar och efter någon dag har finnarna helt försvunnit! Neem krämen är alltså en kräm som är speciellt utformad för att bekämpa acne. Den tar bort orenheter samtidigt som den hjälper till att balansera huden. Om du har acne så är det här definitivt en produkt för dig!

Shea Butter fuktkräm

Shea Butter fuktkräm är en idealisk produkt för dig med torr hud! Under vinterhalvåret har den varit speciellt uppskattad. Shea Butter har nämligen väldigt goda effekter av att på ett naturligt sätt ge näring till huden genom dess många vitaminer såsom vitamin A, E och F, samt återfuktar den huden. På så sätt är den väldigt effektiv för

Shea Butter fuktkräm

Shea Butter fuktkräm är en idealisk produkt för dig med torr hud!

att bekämpa torr hud eftersom den skyddar huden från uttorkning. Krämens konsistens är väldigt lätt och klibbar inte.

Många kunder tycker även om att  använda krämen på andra torra delar av kroppen såsom händerna då händerna också kan bli väldigt torra. Shea Butter fuktkräm är väldigt effektiv för dig med en torr hud!

Hoppas att du fick lära dig lite mer om våra produkter och att du har kunnat bekanta dig lite med just dessa produkter som vi presenterat för dig här idag! Nästa vecka kommer vi berätta lite mer om tre andra produkter. Hoppas vi ses då!

Mvh Josefine och Ingrid