Hej och välkomna till bloggen igen! Vi har insett att det är många frågor vi får om Joveda angående vilken produkt man bör använda som är bäst lämplig för en viss hudtyp. Det finns mycket information på vår sida JOVEDA där man kan handla produkterna och få veta information om varje enskild produkt. Däremot kan det ju faktiskt bli lite lättare att kunna se allting från ett helhetsperspektiv där man får en överblick över det sortiment som finns. Dessutom är det ju roligt att få veta information från någon som faktiskt testat produkterna och låtit andra testa.

Därför kommer vi att ha ett tema under några veckor framöver där vi kommer att berätta lite mer om produkterna vi har i vårt Joveda sortiment. Vi kommer specifikt gå in på tre produkter att berätta om i varje inlägg. Det kommer bli lite mer information än kanske just det som står som bakgrundsinformation på sidan med bland annat personliga erfarenheter och vi förklarar även vilken produkt som passar för din hudtyp.

Tea Tree ansiktstvätt

Vi börjar med att berätta om en favorit vi haft inom familjen. Tea Tree ansiktstvätt som alltså är en ansiktstvätt som man tvättar ansiktet med innan vi applicerar en kräm. Om man inte tvättar huden och låter den bli ren innan man applicerar krämen, så går inte krämen in på samma sätt i huden. Denna ansiktstvätt har utvecklats för att kunna specifikt ta hand om mer fet eller skadad hud. Den är mycket uppskattad i vår familj då vi låtit flera familjemedlemmar fått testa på den och vi har uppskattat den mycket på grund av den mjuka konsistensen som gör den lätt att applicera på huden samt för dess

Tea Tree ansiktstvätt

Pumpflaskan har vi lyckats behålla i sex månader innan den har tagit slut

uthållighet. Pumpflaskan har vi lyckats behålla i sex månader innan den har tagit slut. Det finns mycket goda saker vi skulle kunna berätta om just Tea Tree och dess effekter, men det som gör just Tea Tree så idealt att använda i en ansiktstvätt är att det har en otrolig förmåga att döda bakterier. Själva Tea Tree oljan i sig är väldigt stark, därför är det bra att blanda den med något när man tillför den på huden. Därför har Joveda blandat Tea Tree olja

n med bland annat Neem olja, citron och Aloe Vera, vilket för den väldigt skonsam för huden. Tea Tree är dessutom ett mäktigt vapen när det handlar om att bekämpa hudinfektioner som bland annat acne. En klar favorit!

Aloe Vera fuktkräm

När du har tvättat ansiktet så är det dags att applicera en kräm så att ansiktet klarar av dagens olika påfrestningar som huden ställs inför. Det är viktigt att välja rätt kräm för din hudtyp. Vi har testat Aloe Vera fuktkräm ganska mycket inom familjen och det är också en klar favorit som man gärna vill fortsätta med! Aloe Vera krämen

Aloe Vera fuktkräm

Ideal för normal, fet och känslig hud! Vilket också gör den bra för blandade hudtyper

är också en bra ’’nybörjarkräm’’ ifall du är osäker på den egen hudtyp då den är bra för i princip alla hudtyper inklusive normal, fet och känslig hud. Eftersom den funkar bra på alla olika hudtyper så är det alltså en kräm som även är bra för blandade hudtyper där man har fler än en problematik på gång i huden. Aloe Vera i sig är känd för sin effekt av att hela och lindra skadad hud. Därför brukar Aloe Vera finnas i många lindrande produkter såsom Aloe Vera Gel som hjälper till att hela din hud när du har bränt dig i solen. Aloe Vera innehåller många kraftiga antioxidanter och dessa antioxidanter jobbar för att minska tillväxten av skadliga bakterier.

Avocado nattkräm

Avocado nattkräm

Vissa som har testat denna kräm har tyckt om den så mycket att de även föredragit att använda den under dagtid!

Den fantastiska nattkrämen med avokado är också en mycket omtyckt produkt. Vissa som har testat denna kräm har tyckt om den så mycket att de även föredragit att använda den under dagtid. Avokado nattkräm är en kräm som föredras användas under natten då den utnyttjar de positiva effekterna som natten ger din hud, eftersom huden då reparerar och på ett naturligt sätt förnyar hudceller. Avokadooljan, som är central i denna produkt, hjälper till att tillföra näring till huden samtidigt som den är avkopplande och återställer hudens naturliga elasticitet. Krämen innehåller även jojobaolja som bland annat skyddar huden från uttorkning och aprikoskärnolja som återupplivar huden och fördröjer effekterna av åldrande. Krämen innehåller även viktiga vitaminer såsom Provitamin B5 som bidrar till fuktgivande och lugnande hud. Efter våra erfarenheter så funkar krämen bra på de flesta hudtyper på grund av dess uppbyggande effekter men rekommenderas speciellt för människor med torr hud.

Hoppas att det här inlägget har hjälpt er att få en lite djupare inblick i vad det är vi säljer för produkter och att du har kunnat bekantat dig lite mer med just dessa produkter. Om ni har någon fråga så tveka inte att ställa den! Vi kommer att återkomma nästa vecka med mer information om fler produkter vi säljer. Ha en trevlig vecka!

Mvh Josefine och Ingrid