Vi som sitter bakom skärmen och skriver är mamma Ingrid och dotter Josefine. Vi vill först hälsa dig välkommen till vår blogg och vi är så glada att just du vill titta in hos oss. Denna blogg heter alltså Joveda och handlar för det mesta om hälsa och skönhet. Naturlig hudvård är något som väckt intresse hos oss båda. Vad kan man använda för medel och metoder för att få den där perfekta huden?

Vi gjorde en spännande resa till det fantastiska landet Indien för att söka våra svar, då vi vet att i Indien har man lång tradition och mycket kunskap om hur man använder naturliga ämnen för att läka och underhålla olika hudtyper. Resan till Indien var mycket lärorik och den kunskapen som vi fick där, har vi nu burit med oss hit till Norden igen.

– I flera år har jag, Ingrid, letat efter något som kan ge mig den där perfekta huden. Jag har testat på många olika typer av hudprodukter men aldrig känt mig riktigt nöjd då jag både har torr och känslig hud.

– Jag Josefine har mer eller mindre alltid haft ett intresse för växtligheten inom naturen och dess förmåner för kroppen och hälsan. Under vår resa i Indien fick vi vandra igenom trädgårdar som innehöll många sorters kryddor där vi fick se hur exempelvis vanlig kanel och svartpeppar ser ut när det fortfarande sitter på trädet. Vi fick lära oss om olika typer av oljor som är ideala för kroppen och huden. Allt ifrån att använda kokosolja i håret till att kombinera exempelvis några droppar lemon-grass olja med några droppar mandelolja för att reducera finnar.

Indien har givit oss ny kunskap om vad man kan använda för att skapa den perfekta huden, där hittade vi också en idealisk produkt som passar till flera olika hudtyper.

Joveda är ansiktsvård i form av olika ansiktskrämer och behandlingar som är idealiska för olika hudtyper. Produkternas innehåll är icke-djurtestade, vegetabiliska och baserade på den indiska ayurvediska medicinen som är hämtad från naturen. Joveda är etablerat i Europa och har nu, genom vårt intresse, även kommit in på den nordiska marknaden.

Detta är en resa som har tagit lite tid, men vi är så glada att vi tog steget att etablera Joveda för oss här i Norden. För med hjälp av Jovedas naturliga produkter så är jakten på den perfekta huden inte långt borta.

Så följ vår blogg för bättre hud på ett naturligt sätt!