Om oss

Joveda är ett varumärke som är dedikerat till den europeiska marknaden. Produkterna har utvecklats av laboratorierna JRHERBAL CARE, som är specialiserat på ayurvedisk vård. Varje JOVEDA produkt har sin specificitet, och innehåller en växt eller en frukt för ett visst syfte.

Närvaron av denna naturliga förening i kombination med andra naturliga föreningar gör att huden blir fräsch och bibehåller en naturlig balans och lyster hela dagen. De ingredienser som används i våra produkter är mycket noggrant utvalda och ger största möjliga effekt för huden.

Våra produkter tar vara på miljön och innehåller inte parabener, fenoxietanol, SLS, mineraloljor, silikoner och andra osäkra ingredienser. Produkterna är anpassade till användarnas krav för att ge en verklig hjälp på alla slags hudtyper.

Det Franska företaget ligger i hjärtat av den regionala naturparken Monts d'Ardèche, och företaget är ett familjeföretag som bildades år 2008 för att erbjuda professionell naturlig kosmetik.

Vi använder bara naturliga råvaror

Melanie
Mélanie

Ett ord från Melanie, medgrundare av bolaget

Vi skapade våra produkter för import och distribution, eftersom vår önskan var att göra naturlig kosmetik känd i Frankrike eftersom produkterna är mycket effektiva och annorlunda jämfört med de produkter som finns på vår marknad.

Vår mest utmanande satsning med Joveda var att distribuera indiska ayurvediska produkter, helt okända och ändå mycket effektiva och detta var inte lätt. Vi var tvungna att ignorera fördomar och lita på ryktet som spreds från mun till mun då det är den bästa annonsen! År 2017 började Joveda säljas i de nordiska länderna.

Kontakta gärna det nordiska huvudkontoret genom att maila till: info@joveda.se